Falling apart

Jag citerar mig själv från mitt första inlägg:

"Jag har på senaste tiden blivit inspirerad av olika bloggare runt om i landet, vilket är anledningen till att jag själv ska börja ta det på större allvar och sprida mina ord, åsikter och budskap över nätets alla hörn, kanter och dimensioner. "

Yeah riiiight!!

Satan i gatan vad jag har tagit denna bloggen på allvar. Det är 19 dagar sedan jag skrev nånting här, och då var det knappt något intressant alls. Vafan, är mitt liv/jag/ mina intressen verkligen så jävla tråkiga att jag inte har haft någon som helst lust att skriva en endast liten rad om det på en evighet? Jag borde ha utnyttjat den sista tiden som jag ens har tillgång till bredband 24/7. Men nej då, jag sitter bara i mitt "hörn" och håller allt för mig själv. Jag vill leva, skrika, bli hörd, sedd, ja typ allt...som precis alla andra vill, minst lika mycket som jag själv.

Men så länge jag bara sitter och trycker på mina känslor, tankar och åsikter kommer mina önskningar aldrig att slå in. Jag måste våga ta fler steg, inte stå och stampa på samma ställe, även om jag vet att det stället är säkert. I alla fall för stunden. Men det räcker tydligen för att man ska känna sig trygg i nuet. För det är där jag lever, i nuet. Planerar knappt något för min framtid, rädd för att mina planer misslyckas. Jag måste våga göra misstag. Man får väldigt mycket nyttig erfaraenhet av att begå misstag. Kan nog fan påstå att man lär sig mer av att misslyckas än av att lyckas. Men så länge man inte vågar ta de där extra stegen, vågar gå längre än vad man ser utav sin väg, vågar göra misstag, så kan man inte få denna ovärderliga erfarenhet som jag talar så varmt om.

Frågan är, hur fan ska jag samla mod till att ta dessa stegen? Hur ska jag bli motiverad till att våga lära mig?

Ett avlägset rop, som tycks vara "hjälp", ekar i det dunkla ljuset, även kallat mörkret.

Saltat blod

Det har varit en väldigt varm dag, så jag höll mig inne största delen. Man får ju fan värmeslag annars. Öppnade fönstret för att få lite frisk luft, men det enda jag fick var varm luft som strömmade in i det redan ljumma rummet. Men ikväll har det varit väldigt behagligt i alla fall.

Var till och med iväg ner till "Petters brygga" ikväll för att ta ett litet dopp. Mina härliga vänner, Robin och Patrik, gjorde mig sällskap. Eller det var rättare sagt jag som gjorde dem sällskap, var ju trots allt Patrik som ringde och frågade om jag skulle hänga på.

Det lustiga är att jag tidigare under dagen funderade över om man skulle ta o bada, antingen senare under dagen eller imorgon. Det blev som sagt idag(ikväll). Vattnet är helt ok, dock skulle det inte skada om det var lite varmare. Men det är ju trots allt bara början av juli ännu. Brukar mest bada i slutet utav månaden och i augusti. En jävla massa maneter fanns det också. Usch säger jag om det. Gillar inte maneter. Vet inte varför, men har aldrig gjort det.

Synd bara att jag råkade sparka till en sten under vattnet när jag skulle upp på bryggan igen, annars hade jag gärna simmat mer ikväll. Blev ett litet, men ändå rätt så irriterande, sår på insidan av vänsterfoten. Härligt det kändes när man kom upp också, den sköna känslan av salt som ligger kvar och skaver i såret. Men en snabb sköljning och ett litet plåster, när jag kom hem igen, så löste det sig.

Lyckade rota fram ett par, helt ok, snygga solbrillor, som kom väl till pass.
Vad tycks? :P
Yeah

Glad sommar!

Same shit, but a little different

Webbdesign har alltid varit ett litet intresse hos mig, dock har jag inte gjort några större verk, än. Men det beror i och för sig på att jag inte har lagt så stor tid till att lära mig mer inom ämnet, utan bara studerat andras verk och experimenterat med färdiga mallar.

Men jag kommer tids nog att skapa något helt eget, på en egen domän givetvis. Ge mig bara lite mer tid så ska det lösa sig. Dock har jag all tid i världen när jag tänker efter, men ska väl bara lyckas få lite mer motivation till det också. Sen kommer jag dessutom att vara utan bredband inom kort, vilket suger en aning. Men det ska nog lösa sig.

Apropå experimentera med färdiga mallar, så har jag lekt lite mer med denna bloggens kodmall. Inget avancerat, men det ser i alla fall lite bättre ut än vad det gjorde tidigare. Ska pilla lite mer med det senare, så fort jag kommer på hur jag ska lösa mitt nästa mål med designen. Det blir väl att kolla W3 lite för tips och inspiration till en lösning.

The story of a nerd

Dator och tv-spel är fan det roligaste som finns att sysselsätta sig med. Iaf tycker jag det, och säkert många andra med för den delen. Extra roligt är det såklart, som med det mesta man gör, när man har fler personer att dela glädjen med. Vi var ett gäng gamla härliga spelare, hemma hos en gammal klasskamrat från grundis, som satt(själv låg jag skönt ner i en mjuk säng ;P) och lirade lite tv-spel.

Det blev lite av varje, bland annat Halo 3 och Gears of War, båda väldigt roliga actionspel till Xbox360. Blev dessutom lite av klassikern Pokémon till NDS också, härliga minnen jag har av det spelet må jag säga. Får hoppas på lite Mario Kart med inom en snar framtid. Det är ett av de bästa partyspelen som har utvecklats sedan mitten av nittiotalet. En klassiker som aldrig dör ut är också Mario Party, vilket säger sig självt att även det är ett underbart partyspel.

Men resten av kvällen får det bli lite av mina nyare favoriter, med bland andra The World Ends With You och Final Fantasy Tactics A2, båda spelen till den underbara maskinen Nintendo DS.


(Bilden är horisontalt spegelvänd. Fråga mig inte varför det blev så.
Men det ser bra ut ändå, även om jag inte är vänsterhänt,
så som det ser ut att vara.)

RSS 2.0